Turku zirņi veselīgam uzturam
Turku zirņi ir Vidusjūras, Tuvo Austrumu un Indijas kulinārijā populāri pākšaugi. Šie lielie zirņi ir lielisks ogļhidrātu, olbaltumvielu, šķiedrvielu, B […]
Turku zirņi ir Vidusjūras, Tuvo Austrumu un Indijas kulinārijā populāri pākšaugi. Šie lielie zirņi ir lielisks ogļhidrātu, olbaltumvielu, šķiedrvielu, B […]
Parabēni, sulfāti, ftalāti, propilēnglikols, nanodaļiņas… Šīs un daudzas citas ir vielas, kurām vērts pievērst uzmanību izvēloties veikalu plauktos šampūnu vai
Līdzīgi kā āda, arī mati ir pakļauti apkārtējās vides iedarbībai. Ziemā matus negatīvi ietekmē aukstums un vējš, kā arī sausais
Kvinoja ir lietota pārtikā tūkstošiem gadu. Dienvidamerikā tā zināma jau kopš Inku impērijas laikiem.Kvinojas sēklas izskatās pēc graudiem, taču tehniski
Kurš no mums gan nav dzirdējis, kas ir kalorijas un par kaloriju skaitīšanu ēdienā… Lai novājētu, kaloriju skaits jāsamazina, lai
Brokastis ir tradīciju jautājums. Parasti mēs pat neaizdomājamies vai brokastojam pareizi. Piedāvājam jūsu uzmanībai 7 ēdienus, no kuriem ikdienas brokastīs
Mēdz sacīt: kā dienu uzsāksi, tā pavadīsi! Ne velti, brokastis tiek dēvētas par dienas svarīgāko ēdienreizi. Izlasot šo rakstu uzzināsi,
Kāpēc cukuru mēdz dēvēt par „balto nāvi”? Šajā rakstā noskaidrosim, kas ir cukurs un kā mēs to uzņemam ikdienā slēptā