Olbaltumvielām bagāts un sātīgs svētku „rasols” visai ģimenei.

Pagatavošanas laiks: 60 Minūtes

Sastāvdaļas
 10 olas
 500 g vistas vai tītara gaļa
 0,50 kg burkāni
 1 svaigs gurķis
 11 Marinēti gurķi
 2 bundžas vārīti vai konservēti turku zirņi
 2 bundžas vārītas vai konservētas baltās pupiņas
 400 ml krējums
 sinepes
 garšvielas

Pagatavošana
1

Olas novāra, sagriež

2

Gaļu novāra un sagriež kubiņos

3

Burkānus novāra, sagriež kubiņos

4

Gurķus sagriež nelielos kubiņos

5

Konservētos zirņus, pupas noskalo un nosusina

6

Krējumu samaisa ar sinepēm un citām garšvielām pēc saviem ieskatiem

7

Visu samaisa

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
 10 olas
 500 g vistas vai tītara gaļa
 0,50 kg burkāni
 1 svaigs gurķis
 11 Marinēti gurķi
 2 bundžas vārīti vai konservēti turku zirņi
 2 bundžas vārītas vai konservētas baltās pupiņas
 400 ml krējums
 sinepes
 garšvielas

Norādes

Pagatavošana
1

Olas novāra, sagriež

2

Gaļu novāra un sagriež kubiņos

3

Burkānus novāra, sagriež kubiņos

4

Gurķus sagriež nelielos kubiņos

5

Konservētos zirņus, pupas noskalo un nosusina

6

Krējumu samaisa ar sinepēm un citām garšvielām pēc saviem ieskatiem

7

Visu samaisa

Veselīga rasola alternatīva
2019-01-02
2019-01-02