Olbaltumvielām bagāts un sātīgs svētku „rasols” visai ģimenei.
Pagatavošanas laiks: 60 Minūtes
Sastāvdaļas
- 10 olas
- 500 g vistas vai tītara gaļa
- 0,50 kg burkāni
- 1 svaigs gurķis
- 11 Marinēti gurķi
- 2 bundžas vārīti vai konservēti turku zirņi
- 2 bundžas vārītas vai konservētas baltās pupiņas
- 400 ml krējums
- sinepes
- garšvielas
Pagatavošana
- Olas novāra, sagriež
- Gaļu novāra un sagriež kubiņos
- Burkānus novāra, sagriež kubiņos
- Gurķus sagriež nelielos kubiņos
- Konservētos zirņus, pupas noskalo un nosusina
- Krējumu samaisa ar sinepēm un citām garšvielām pēc saviem ieskatiem
- Visu samaisa