Kūka

Bezglutēna šokolādes biskvīts

Veselīgs šokolādes našķis bez miltiem.

Pagatavošanas laiks: 60 Minūtes

Sastāvdaļas

  • divas 400 g bundžas ar konservētām baltajām pupiņām
  • 4 olas
  • 200 g melnās šokolādes
  • cepamais pulveris

Pagatavošana

  • Notecina no pupiņām šķidrumu.
  • Sablenderē.
  • Piesit visas četras olas un sablenderē kopā.
  • Ūdens peldē izkausē šokolādi.
  • Kad šokolāde izkususi, ielej „mīklas” masā un sablenderē pievienojot cepamo pulveri. Mīkla gatava.
  • Lej ietaukotā formā, cep 160 grādos 30-45 min, atkarībā no formas diametra.
  • Gatavību pārbauda ar koka irbulīti
  • Biskvītam var bērt klāt žāvētus augļus un riekstus.
  • Ja vēlamies to pārvērst kūkā, griežam biskvītu šķēlēs un apsmērējam ar krēma pildījumu pēc izvēles.
2018-12-16