Veselīgs šokolādes našķis bez miltiem.
Pagatavošanas laiks: 60 Minūtes
Sastāvdaļas
- divas 400 g bundžas ar konservētām baltajām pupiņām
- 4 olas
- 200 g melnās šokolādes
- cepamais pulveris
Pagatavošana
- Notecina no pupiņām šķidrumu.
- Sablenderē.
- Piesit visas četras olas un sablenderē kopā.
- Ūdens peldē izkausē šokolādi.
- Kad šokolāde izkususi, ielej „mīklas” masā un sablenderē pievienojot cepamo pulveri. Mīkla gatava.
- Lej ietaukotā formā, cep 160 grādos 30-45 min, atkarībā no formas diametra.
- Gatavību pārbauda ar koka irbulīti
- Biskvītam var bērt klāt žāvētus augļus un riekstus.
- Ja vēlamies to pārvērst kūkā, griežam biskvītu šķēlēs un apsmērējam ar krēma pildījumu pēc izvēles.