Veselīgs šokolādes našķis bez miltiem.

Pagatavošanas laiks: 60 Minūtes

Sastāvdaļas
 divas 400 g bundžas ar konservētām baltajām pupiņām
 4 olas
 200 g melnās šokolādes
  cepamais pulveris

Pagatavošana
1

Notecina no pupiņām šķidrumu.

2

Sablenderē.

3

Piesit visas četras olas un sablenderē kopā.

4

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

5

Kad šokolāde izkususi, ielej „mīklas” masā un sablenderē pievienojot cepamo pulveri. Mīkla gatava.

6

Lej ietaukotā formā, cep 160 grādos 30-45 min, atkarībā no formas diametra.

7

Gatavību pārbauda ar koka irbulīti

8

Biskvītam var bērt klāt žāvētus augļus un riekstus.

9

Ja vēlamies to pārvērst kūkā, griežam biskvītu šķēlēs un apsmērējam ar krēma pildījumu pēc izvēles.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
 divas 400 g bundžas ar konservētām baltajām pupiņām
 4 olas
 200 g melnās šokolādes
  cepamais pulveris

Norādes

Pagatavošana
1

Notecina no pupiņām šķidrumu.

2

Sablenderē.

3

Piesit visas četras olas un sablenderē kopā.

4

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

5

Kad šokolāde izkususi, ielej „mīklas” masā un sablenderē pievienojot cepamo pulveri. Mīkla gatava.

6

Lej ietaukotā formā, cep 160 grādos 30-45 min, atkarībā no formas diametra.

7

Gatavību pārbauda ar koka irbulīti

8

Biskvītam var bērt klāt žāvētus augļus un riekstus.

9

Ja vēlamies to pārvērst kūkā, griežam biskvītu šķēlēs un apsmērējam ar krēma pildījumu pēc izvēles.

Bezglutēna šokolādes biskvīts
2018-12-16
2018-12-16