Plāceņi bez miltiem. Turku zirņus var iekļaut dažādos ēdienos – tie ir arī nedārga, lieliska alternatīva gaļas ēdieniem veģetāriešu un vegānu ēdienos. Turku zirņos ir daudz vitamīnu, minerālvielu, šķiedrvielu un olbaltumvielu. Šīs īpašības ir saistāmas ar ieteicamu uzturu – gan attiecībā uz svara kontroli, gan glikozes līmeņa kontroli asinīs. Vairāk par turku zirņiem lasiet Turku zirņi veselīgam uzturam.
- Iepriekš izmērcēti (piemēram, iemērkti uz nakti) turku zirņi jāvāra aptuveni pus stundu.
Izvāra turku zirņus (vai izmanto konservētus)
Kamēr zirņi vēl silti, nokāš un sablenderē.
Pieblenderē klāt olas
Pievieno sarīvētu ķirbi un brokoļus
Visu vēlreiz sablenderē
Gatavo plāceņus
Cep uz pannas vai cepeškrāsnī
Servē ar mērci pēc izvēles un / vai pasniedz ar salātiem
Sastāvdaļas
Norādes
Izvāra turku zirņus (vai izmanto konservētus)
Kamēr zirņi vēl silti, nokāš un sablenderē.
Pieblenderē klāt olas
Pievieno sarīvētu ķirbi un brokoļus
Visu vēlreiz sablenderē
Gatavo plāceņus
Cep uz pannas vai cepeškrāsnī
Servē ar mērci pēc izvēles un / vai pasniedz ar salātiem
[reklama_publikacija]